☆️15ROM pentru plata online, 22ROM pentru plata în numerar la livrare,
Transport gratuit peste 300 lei ☆

Cumpărături foarte convenabile

Standard-Industrie-Firewalls

Serverele Metafami sunt protejate de firewall-uri securizate - calculatoare de gestionare a comunicațiilor special concepute pentru a păstra informațiile în siguranță și inaccesibile pentru ceilalți utilizatori de Internet. Sunteți absolut în siguranță atunci când faceți cumpărături la Metafami deoarece:

 • Lucrăm pentru a proteja securitatea datelor dvs. în tranzit, utilizând software-ul SSL (Secure Sockets Layer) care criptează informațiile pe care le introduceți.
 • Ultimele patru cifre ale numerelor cardului dvs. de credit sunt afișate numai atunci când confirmați o comandă. Desigur, vom trimite întregul număr al cardului de credit companiei de carduri de credit relevante în timpul procesării comenzii.
 • Este important să vă protejați de accesul neautorizat la parola și computerul dvs. Asigurați-vă că vă deconectați când ați terminat de utilizat un computer partajat.

  Garanție garantată pentru afacerea Metafami - protecție împotriva fraudei cu cardul de credit:

  Cumpărăturile de pe Metafami sunt sigure. Fiecare achiziție de card de credit este acoperită de garanția noastră de securitate a achiziției:

  Depozitare sigură:

  Metafami se mândrește cu o experiență de cumpărături online sigură:

  Înțelegem că securitatea informațiilor dvs. personale este extrem de importantă pentru dvs. Folosim o mare varietate de măsuri și dispozitive de securitate electronice și fizice pentru a vă proteja informațiile personale și ale cardului de credit de accesul neautorizat.

  Acoperire asigurare transport:

  În calitate de companie orientată spre client, nu numai că vă asigurăm plata, dar și asigurăm clienții noștri. Acest plan de asigurare este furnizat de Metafami și de compania globală de asigurări PICC. Dacă transportul este pierdut sau deteriorat în timpul transportului, veți beneficia de protecție completă. Oricare ar fi problema cu Metafami, banii dvs. sunt siguri.